Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Ontspanning

Zouttherapie ter ontspanning en preventie

Zouttherapie verhoogt de weerstand en werkt ontspannend. Als uw weerstand hoger is bent u beter beschermd tegen infecties. Schone lucht werkt ook positief op uw geest. Door het aangename lichtspel in natuurgeslepen kleuren werken deze zoutlampen rustgevend op ons gevoel.
De lucht wordt met negatieve ionen verrijkt. Dit geeft een frisse lucht zoals aan zee, in de bergen of zoals bij een waterval.

 

Hoe ziet een sessie eruit?

Ontspannen op zeer comfortabele stoelen met voetenbankje bij een aangename temperatuur van 22-24 ° C en een luchtvochtigheid van 40-60%. Indien u het te fris vindt is er per persoon een plaid beschikbaar.

In verband met de hygiëne krijgt u overschoenen. Er zijn twee zoutkamers aanwezig, één daarvan is beschikbaar om privé of met vier personen te reserveren. In deze privé zoutkamer is het dan ook mogelijk om in badkleding of ondergoed plaats te nemen zodat huidaandoeningen zo effectief mogelijk worden behandeld. Tevens is het een mogelijkheid als u met uw eigen gezin wil komen om deze zoutkamer te reserveren.

Er zijn kluisjes aanwezig om uw waardevolle spullen en kleding in op te bergen.

Zachte achtergrondmuziek en licht geeft een sfeer die leidt tot ultieme rust en ontspanning. U ademt droge zoutnevel in, waardoor de slijmvliezen en de luchtwegen bevochtigd en gereinigd worden. Het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd. Een sessie duurt 50 minuten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren