Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Ervaringen

Klantervaringen van Zouttherapie

Benieuwd wat klanten van ons vinden? Hieronder staan een aantal leuke klantervaringen. Ook een klantervaring achterlaten? Vul dan het formulier in.

 

Geen hooikoorts meer

Hoeveel sterren geeft u Zoutkamer Ede?
5

Toelichting beoordeling:
Rond deze tijd heb ik altijd last van hooikoorts. Een vriendin raadde mij de Zoutkamer aan.
Op de dag van mijn sessie had ik last; jeukende ogen en verstopte neus. Na het bezoek nam dit direct al af.

De volgende dag had ik helemaal geen last van hooikoorts terwijl de radar op zijn hoogst stond in mijn regio en ik de pollen door de lucht zag vliegen. 
Ik raad het anderen met hooikoorts klachten zeker aan!

Samantha de Jong

Huid- aandoening herstelt sneller 

 Hoeveel sterren geeft u Zoutkamer Ede?
4

Toelichting beoordeling:
Sinds de opening van Zoutkamer Ede ben ik 3 keer geweest. Ik merk dat mijn huidaandoening sneller herstelt van de zoute lucht. Ik kan achteraf vrijer ademen en ik merk ook dat ik helderder kan denken omdat er minder ruis is in mijn hoofd.

Jelle Wils

Eczeem verminderd aanzienlijk

Hoeveel sterren geeft u Zoutkamer Ede?

4

Toelichting beoordeling: Mijn baby van 7 maanden heeft veel eczeem klachten. We zijn nu vier keer naar de zoutkamer geweest en zijn eczeem is sterk verminderd. Hij heeft duidelijk minder jeuk en kan daardoor weer lekker doorslapen. Zijn huid is ook zichtbaar verbetert!

Gaby de Vries

Vrij ademen bij COPD en Astma

Hoeveel sterren geeft u Zoutkamer Ede?

5

Toelichting beoordeling:

Ik ga 3 keer per week naar de Zoutkamer in de eerste maand. Vervolgens ga ik 2 keer per week. Ik knap er enorm van op! Na 5 á 10 minuten kan ik vrij ademen. 

Een plek op mijn rechter holte waar ik al jaren last van had is nu eindelijk verdwenen en zelfs mijn gehoord wordt iets beter en mijn gaan ook vooruit.

Ik lig er heerlijk te mediteren luisterend naar de ontspannen muziek. Ik zou zeggen wees lief voor jezelf en probeer het uit!

Suzanne van Aar

Minder medicatie nodig bij slijmvlies irritatie

Hoeveel sterren geeft u Zoutkamer Ede?

            4 sterren

Door een tip van mijn zus en zwager ben ik naar de Zoutkamer te gaan. Nu ik naar de Zoutkamer ga hoef ik de eerste dagen geen medicatie (voorgeschreven door mijn KNO-arts) meer te gebruiken. Ik kan vrijer ademen en merk dat mijn slijmvlies minder geïrriteerd aanvoelt. Ik blijf zeker gaan om het bij te houden!

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en netjes te woord gestaan.

Raymond Stap

Direct vermindering bij zoontje met waterpokken en oorontsteking

Hoeveel sterren geeft u Zoutkamer Ede?

           5 sterren

Vrijdag met mijn zoontje Stijn naar de Zoutkamer geweest. Hij had last van de waterpokken en een hardnekkige oorontsterking waardoor 'snachts slapen bijna onmogelijk was.

Ik was blij verrast dat na de eerste sessie hij veel vrijer kon ademen en de nacht weer normaal verliep. De waterpokken trokken ook heel snel droog weg.

Hij heeft het heerlijk ontspannen ervaren en viel tijdens de sessie in de Zoutkamer heerlijk in slaap!

Eline van Koningsveld

Verminderde klachten bij COPD

Hoeveel sterren geeft u Zoutkamer Ede?

            5 sterren

Na de eerste sessie voelde ik dat ik meer lucht had. Na de tweede sessie merkte ik een groot verschil; ondanks dat er veel smog in de lucht hing was ik totaal niet benauwd. Ik blijf dit zeker doen om zo mijn medicatie af te kunnen bouwen.

Claudia Straathof

Verkoudheid eindelijk over!

Hoeveek sterren geeft u Zoutkamer Ede?

      5 sterren

Sfeervol ingericht, mooi en vooral schoon. Super vriendelijk ontvangen door de eigenaresse en voelde ons gelijk op ons gemak.

Het is erg ontspannend en heeft mijn verkoudheid eindelijk doen overgaan!

Echt een aanrader en gaan er ook zeker nog een keer naar toe!

Daisy Michielse

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren